Üdvözli Önt a Stäubli Magyarország

A Stäubli három ágazatban szolgáltat mechatronikai megoldásoka: textilipari gépek, csatlakozók és a robotika területén. Kulcsfontosságú számunkra hogy mindig vásárlóink rendelkezésére álljunk valamint hogy gyorsan, rugalmasan reagáljunk igényeikre. Üzletkötő kollégáinkkal igyekszünk a legjobbat nyújtani a vásárlóink számara négy ország területén: Cseh országban, Romániában, Szlovákiában és Magyarországon. A technikai támogatást a Cseh országi kollégáink biztosítják üzletkötőink számára a Pardubicei székhelyünkről. 

Az innováció és fejlesztés a Stäubli fejlődésének záloga. Stäubli csoportunkban ma már több mind 4500 alkalmazott tartózkodik. A Stäubli képviseli magát az összes kontinensen, 12 gyárban folyik a gyártásunk beleszámítva a Schönherr és Deimo. Cégünknek összessen 25 országban van saját leányválalata, és több mind 50 forgalmazója.

Textilipari gépek

Szőnyegek szövése és előkészítése szövő keretben, cam mozgások, Jacquard- féle szövő gép , automatizált megoldások.

Gyorcsatlakozó rendszerek

A Stäubli gyorcsatlakozói biztosítják önnek a gyors és egyszerű csatlakozást minden közegre, gáz, sürített levegő, viz, hydraulika, elektromosság. Kínalatunkban mono és multi csatlakozók egyaránt találhatók.

Ipari robotok

Teljes körű kínalatunk SCARA ipari robotok, és 6 tengelyes TX és RX robotok, vezérlő szoftverek az ipari alkalmazásokhoz.

//www.staubli.com