Stäubli Cseh országi cégtörténelme

A Stäubli Cseh országi leányvállalatunkat 2005 áprilisában hoztuk létre. Telephelyünknek a Pardubice ipari közpöntot választottuk, a nagyon jó megközelíthetőség miatt. A Pardubicei vállalatunkban  rendelkezünk a megfelelő felszereléssel a műszaki támogatás minden ágazatának területén, logisztikai  létesitményekkel raktárral és egy tanteremmel képzéseinkhez mely néhány robottal van felszerelve.

2006 márciusában kezdtünk aktívan dolgozni az elektromos csatlakozókkal gyártását a Stäubli Electrical Connectors. 2007 őszén elkezdtük az ipari robotok gyártását is, így kompletizáltuk tevékenységi körünket. A vállalatunkat  üzletkötő kollégaink képviselik Szlovákiában, Magyarországon, Szlovéniában, Horváthországban, Romániaban, Szerbiában és más délkelet Európai  országok területén.

Stäubli céget 1892-ben alapították egy kis műhelyben. Ma már egy nemzetközi cég központjáva alakult ami a Svájci Pläffikon városban található. A Stäubli három gyártási ágazatra oszlik textilipari, gyorcsatlakozók és az ipari robotok ágazatára. A fő termelés a Francia országi Faverges városban folyik a további 12 gyár a világ többi részén található mint pl. a Schönherr, Deimo.

Megközelíttési terkép – nagyíttáshoz kattintson a képre

Küldetés és jövőkép

  • Stäubli cégünk hajtóereje a fejlődés és innováció.
  • Stäubli csoportunk folyamatossan a tökéletességre,új ismeretek és tapasztalatok szerzésére törekszik a műszaki fejlesztés, gyártás és értékesités területén.Valamint támogatást nyújt a termékeivel és rendszereivel kapcsolatban ott ahol az a legnagyobb hatékonyságot igényli.

Továbbá olvashatja:
Company Profile (english) (PDF)
Stäubli Code of Ethics (english) (PDF)