23.02.17

Hannover Messe

24. - 28. április, Hannover (DE)

Man and Machine

Mobil robot asszisztens

Moduláris rendszer a gépek kicsréléséhez

CombiTac , moduláris csatlakozó rendszer, jelek, adatok, elektromos áram és folyadékok számára

A Stäubli Robotics és Fluid Connectors bemutatja közös B04-es standján, a 17-es csarnokban a jövő automatizálását . Az új generációjs TX2-ős robot jelentős előrelépést nyújt szellemileg az emberi együttműködésben a robottal Industry 4.0.

És ez még nem minden, ez a leggyorsabb biztonságos mozgásba helyezett Stäubli robot .

Jöjjön el és ismerje meg az új HelMo robotunkat, amely mobil produkciós asszisztens, amellyel a Stäubli hozzájárul a további együttműködéshez ember és robot között.

Magasabb rugalmasságot és önállóságot nyújt a  robotok alkalmazása terén, és hozzájárul teljesen az automatizált rendszerekhez, gépekhez.

Ezek a tool changerek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, és majdnem minden terhelésnek ellenállnak.

Győződjön meg a kiváló teljesítményről a demo alkalmazásban közvetlenül a Stäubli standján.

 

A következő önálló standunk a C43-as, a 20-as csarnokban,  ahol bepillanthatnak a gyorscsatlakozók világába, Fluid Connectorsba.

Széleskörű csatlakozók, manuális, automatikus, multicsatlakozók beleértve a legújabb rendszer megoldásokat minden ágazatban.

B49-es stand, a 11-es csarnokban: lehetősége lesz megismerkedni kínálatunkkal Stäubli Electrical Connectorssal, amely magába foglalja az elektromos csatlakozók és komplett megoldások kapcsolatát.

A CombiTac moduláris csatlakozó rendszer ideális az ipari automatizálásra, ellenáll a rendkívül magas csatlakozási ciklusoknak, és biztonságot nyújt a kapcsolódásban.

Köszönhetően a széleskörű modulok csatlakozásának, jelek, adatok, villany, folyadékok , gumiabroncs és szinte korlátlan kombinációkra szabott alkalmazásra van lehetőség.

Ne szalassza el a lehetőséget és látogasson el a Stäubli standunk kiállítására Hannover Messe-ben.

 

Örülünk a személyes találkozásnak Önnel.

Az Ön Stäubli csapata