23.02.17

Interpack 2017

4. - 10. május, Düsseldorf (DE)

FAST picker TP80 HE tökéletesen alkalmas az elsődleges csomagolásban

Stericlean robotok megkönnyítik az igényes automatizálást a tiszta és steril környezetben

Robotok új generációja TX2

Az Interpack a legnagyobb és legfontosabb akció az évben az élelmiszergyártásban, édességgyártásban, sütödékben, vagy éppen a gyógyszer- és kozmetikumiparban . A kiállítók a világ minden tájáról bemutatják a fejlett megoldások és innovatív koncepciók nagyon változatos és igényes követelményét a csomagolási ágazatban .

Látogasson el a Stäubli F03 standján a 16-os csarnokba.

A Stäubli robotics részt vesz az interpackon (2017. május 4–10), ahol bemutatja a legújabb megoldásokat a csomagolás terén. Közvetlenül meggyőződhet saját szemével Stäubli honlapunkon  előnyeinkről , amelyeket a gyors és erőteljes robotaink kínálnak .

Magasabb termelékenység a csomagolási  alkalmazások terén és fejlesztésben

FAST picker TP80 egy jó példa arra, hogy mit jelent a Stäubli számára a „nagy sebesség“.

A robot markolata percenként akár 200 mozdulatot képes elvégezni,  200 mm lökethossz a  Z tengelyen, és élelmiszeriparban  használt kenőanyagok is lehetségesek. Düsseldorfban robotaink széles skáláját tekintheti meg, hihetetlenül gyors pick&place alkalmazásokban, amelyek még jobban  lerövidítik a gyártás időtartamát.

A Stäubli testre szabott robotokat kínál, mint a HE és a Stericlean, amelyek alkalmazhatóak zord környezetben, az élelmiszer- és gyógyszeriparban is. Míg a HE robotok moshatóak és ellenállnak az élelmiszeriparban használt tisztítószereknek, addig a Stericlean tervezési modellek steril gyártási körülmények között működhetnek.

Nem hiányozhatnak a leggyorsabb biztonsági robotok sem a világsorozatból, mint a TX2, amelynek funkciója az emberi együttműködés a robottal szellemileg  Industry 4.0. Látogassa meg standunkat és ismerje meg a legújabb automatizálási lehetőséget, minden elképzelhető típusú csomagolásban.