Stäubli megoldások textilipari gépekre

Stäubli a világ egyik vezető gyártója közé tartozik a nagy sebességű textilipari gépek gyártásában. A minőség iránti elkötelezettség, amelyet örökölt hosszú ipari tapasztalatok során fejlesztettünk ki, a fő hajtóerőnk a további fejlődésben.

További információkért a textilipari gépekkel kapcsolatban, kérem látogassa meg a globális web oldalunkon a textiliparral kapcsolatos cikket (angol verzió) vagy kattinson a következő linkre.

Magyarországi ügyfeleink kapcsolatba léphetnek helyi forgalmazóinkkal, a vásárlással vagy szervizzel kapcsolatos kérdéseik felmerülése esetén.

Szövés keretben

A Stäubli shedding rendszer a keretes szövés számára lehetővé teszi (cam mozgás és dobby) a kevésbé kifinomult mintázattól az összetett műszaki szövetekig  valamennyi szövött anyag elkészíttését.

Jacquard féle szövés

A ruhaszövetek, dekorációs anyagok, froté anyagok és más tipusú szövött anyagok gyártására alkalmas. A jacquard-féle gépek alkalmasak speciális ruhaanyagok szövésére is.

A szövés előkészítése

A cérnák automatikus befűzése a szövőkeretbe lehetővé teszi a minták váltásánál a gyors és hatékony minta változtatást. A kötés és a felszedés megoldása lehetővé teszi a szövés magas flexibilitását, hatékonyságát és minőségét.

Szőnyegek szövése

A szőnyegszövésre specializádódott Schönnherr gépek lehetővé teszik valamennyi egy és kétoldalas szőnyeg gyártásánál a termelés flexibilitását.